Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kompletní informace o vstupenkách

5. 3. 2008

Čas do začátku mistrovství světa se krátí a tak organizátoři logicky přicházejí s čerstvými informacemi, které se týkají vstupenek. V následujícím článku najdete mimo jiné informace o začátku prodeje vstupenek, způsobech objednání, VIP vstupenkách atd.

Kdy začíná prodej vstupenek?

Prodej vstupenek na finálové dny v Praze do O2 areny začal 27. února. Prodej vstupenek na základní část v Ostravě do obou arén začne na přelomu března a dubna a konečně prodej vstupenek na finálové dny B divize v Praze začne pravděpodobně v červnu.

Jaké jsou ceny vstupenek?

ČEZ Aréna (hlavní i malá hala):

Zápasy ve skupinách – denní vstupenka ................................... 100,- Kč

Zápasy ve skupinách – denní vstupenka „Best Seats“ .............. 250,- Kč

Zápasy ve skupinách – pětidenní permanentka .......................... 290,- Kč

Zápasy ve skupinách – pětidenní permanentka „Best Seats“ ..... 900,- Kč

O2 aréna:

Semifinále/finále – denní vstupenka:

III. kategorie .................. 250,- / 300,- Kč

II. kategorie ................... 400,- / 450,- Kč

I. kategorie .................... 600,- / 700,- Kč

Praha (hala B)

Utkání divize B a o umístění:

Denní vstupenka ........... 100,-

 
Jak a kde se dají vstupenky koupit?

Vstupenky na finálové dny v O2 areně se dají koupit na www.sazkaticket.cz a na všech terminálech Sazka po celé ČR. Na www.sazkaticket.cz si můžete předem rezervovat přesná místa, obdržíte rezervační kód a do půlnoci následujícího dne si můžete na kterémkoliv prodejním místě Sazka (cca 6000 míst v celé ČR) s použitím rezervačního kódu vstupenky zakoupit. Můžete také přijít přímo na jakékoliv prodejní místo a na něm vstupenky zakoupit. Přesné detaily najdete na www.sazkaticket.cz.

Vstupenky na základní skupiny v ostravské ČEZ Aréně budou v prodeji na přelomu března a dubna, nejprve v místních předprodejních místech. V budoucnu se doufejme podaří propojení systémů a možnost zakoupit vstupenky i přes Sazkaticket po celé ČR.

Existují i speciální VIP vstupenky?

Ano, jak na finálové dny, tak na základní skupiny bude možné zakoupit i VIP vstupenky včetně cateringu či dokonce si objednat pronájem skyboxu. Přesné podmínky budou zveřejněny pravděpodobně již v závěru března.

Je možné si ke vstupenkám zajistit i ubytování?

Ano, na těchto stránkách bude umožněno zajistit si ubytování v obou hracích městech, popřípadě zakoupit si balíček vstupenek včetně ubytování.

Kde se mohu podívat, kolik ještě zbývá v prodeji vstupenek?

Zde můžete najít přehledný graf znázorňující průběžnou naplněnost jednotlivých dnů MS.